SC DORALCO SRL este unic distribuitor si service autorizat al produselor Husqvarna in judetul Galati.

Cu o experienta de peste 10 ani in comercializarea si repararea echipamentelor pentru exploatari forestiere, cat si pentru gradinarit si lucrari agricole, firma SC DORALCO SRL va ofera o gama diversificata de utilaje, pornind de la motoferastraie, trimmere pentru gard viu, trimmere pentru iarba, masini RIDER, motocostoare si motocultivatoare, freze de zapada, accesorii, piese de schimb si echipamente de protectie. Principali nostri parteneri sunt Husqvarna, Ferrari, Cifarelli, Verdina si Oregon.

Partenerul nostru principal este HUSQVARNA, o firma suedeza care comercializeaza cele mai bune produse din lume pe baza unei experiente de peste 300 de ani, produse cu performante ridicate si care sa satisfaca necesitatile si celor mai pretentiosi utilizatori. Produsele Husqvarna sunt o combinatie remarcabila de putere, superioritate tehnologica si constructie de calitate. Fiecare produs Husqvarna trece prin teste practice riguroase unde sunt masurate si evaluate calitatea, performantele, siguranta in exploatare, emisiile de noxe, zgomotul si nivelul de vibratii.

Tot ceea ce facem se bazeaza pe cerintele clientilor nostri. Ne imbunatatim in fiecare an portofoliul de produse si servicii oferite astfel incat acestea sa corespunda asteptarilor dumneavoastra, va asistam in alegerea echipamentelor potrivite astfel incat acestea sa corespunda activitatilor prestate si va asiguram de o livrare rapida si profesionista a comenzilor dvs.