Husqvarna 325HD75X

Husqvarna 325HD75X

Trimmer-ul Husqvarna 325 HD 75x a fost dezvoltat pentru a combina designul ergonomic cu inalta calitate si excelentele performante in taiere. Este echipat cu motor E- TECH si cu sistemul de amortizare a vibratiilor LowVib. Flexibilitate si eficienta datorita cutitelor cu lama dubla, fii ideale pentru modelarea gardurilor vii. Gardul viu necesita timp si grija pentru a-si pastra sanatatea si frumusetea. Tipul de unealta variaza in functie de tipul de gard viu,iar imprejurimile sunt de asemenea un factor important cand cumparati un trimmerv pentru gard viu. Toate trimmerele Husqvarna pentru gard viu sunt puternice, precise si eficiente, insa modelele diferite se adreseaza unor nevoi diferite.

Caracteristici Husqvarna 325HD75x:

  • Comutator de oprire cu revenire automata – Comutatorul de oprire reseteaza automat poziþia de PORNIT pentru pornire fara probleme.
  • Maner posterior ajustabil – Ajustarea manerului posterior faciliteaza taierea pe verticala si a varfurilor gardului viu.
  • Componentele transmisiei foarte rezistente – Componentele transmisiei au fost concepute pentru a rezista si in cele mai grele conditii si pentru lucrari solicitante.
  • Maner confortabil – Manere cu insertii moi pentru un confort sporit.
  • Sistem Smart Start – Motorul si starterul au fost proiectate astfel incat masina sa porneasca rapid, cu un efort minim. Rezistenta in snurul demaror este redusa cu pana la 40%.
  • Sistem LowVib – Amortizoare anti-vibratii eficiente care menajeaza mainile utilizatorului.

Cere Oferta

Produse similare