Husqvarna 327HE4X

Husqvarna 327HE4X

Gardul viu necesita timp si grija pentru a-si pastra sanatatea si frumusetea. Tipul de unealta variaza in functie de tipul de gard viu,iar imprejurimile sunt de asemenea un factor important cand cumparati un trimmerv pentru gard viu. Toate trimmerele Husqvarna pentru gard viu sunt puternice, precise si eficiente, insa modelele diferite se adreseaza unor nevoi diferite. Husqvarna 327HE4X este un trimmer cu tija extralunga pentru gard viu cu bara de taiere reglabila si lama comandata de la distanta. Este un utilaj ideal pentru gardurile vii inalte.

Caracteristici Husqvarna 327HE4X:

  • Comutator de oprire reseteaza automat pozitia de PORNIT pentru pornire fara probleme.
  • Bara de taiere cu comanda de la distanta – Reglati fara probleme bara de taiere in timpul lucrului si va bucurati de un confort crescut.
  • Bara de taiere reglabila – Aceasta functie asigura o adaptabilitate si mai mare si un plus de confort.
  • Sistem Smart Start – Motorul si starterul au fost proiectate astfel încât masina sa porneasca rapid, cu un efort minim. Rezistenta in snurul demaror este redusa cu pana la 40%.
  • Pozitia motorului – Pozitionarea motorului serveste drept contragreutate pentru bara de taiere si emisiile sunt directionate de la utilizator.

Cere Oferta

Produse similare