Husqvarna 327P4

Husqvarna 327P4

Aceste motofierastraie sunt dotate cu motoare agresive pentru acceleratii rapide si productivitate maxima. Se adauga fiabilitatea si solutiile ergonomice ingenioase.

O putere de exceptie si mai putine emisii de la motorul X_Torq: motorul X-Torq asigura un consum de carburant mai mic si niveluri de gaze de esapament reduse, permitandu-va sa lucrati mai confortabil si mai economic. Acest tip de motofierastrau ofera mai multe caracteristici care va vor asigura rezultate mai bune cu mai putin efort, cum ar fi sistemul de curatare Air Injection, sistemul TrioBrake care asigura o functionare sigura si sistemul de amortizare a vibratiilor Low Vib.

Husqvarna 327P4 este un motofierastrau pentru elagaj ce dispune de o acceleratie rapida si de un motor E-TECH II cu pornire rapida. Capul taietor usor manevrabil face posibila utilizarea chiar si in cazul vegetatiei dense si inalte de pana la 4m, fara a fi necesara utilizarea unei scari. Motofierastraul are o greutate redusa si un echilibru foarte bun, iar motorul montat in partea din spate ofera o pozitie comoda de lucru.

Caracteristici Husqvarna 327P4:

  • Aparatoare de protectie posterioara – Protejeaza motorul de uzura se deteriorari.
  • Tensionator de lant – Este reglabil, nu sunt necesare utilizarea de unelte.
  • Sistemul Smart Start – Motorul si starterul au fost proiectate astfel incat masina sa porneasca rapid, cu un efort minim. Rezistenta in snurul demaror este redusa cu pâna la 40%.
  • Comutator de pornire cu revenire automata – Comutatorul de oprire reseteaza automat pozitia de PORNIT pentru pornire fara probleme.
  • Lubrifierea lantului – Lubrifierea si reglarea lantului se face automat.
  • Motor E-TECH II – Emisiile de noxe sunt reduse sub nivelul normelor existente

Cere Oferta

Produse similare