Husqvarna 365

Husqvarna 365

Aceste motofierastraie sunt dotate cu motoare agresive pentru acceleratii rapide si productivitate maxima. Se adauga fiabilitatea si solutiile ergonomice ingenioase. O putere de exceptie si mai putine emisii de la motorul X_Torq: motorul X-Torq asigura un consum de carburant mai mic si niveluri de gaze de esapament reduse, permitandu-va sa lucrati mai confortabil si mai economic. Acest tip de motofierastrau ofera mai multe caracteristici care va vor asigura rezultate mai bune cu mai putin efort, cum ar fi sistemul de curatare Air Injection, sistemul TrioBrake care asigura o functionare sigura si sistemul de amortizare a vibratiilor Low Vib. Husqvarna 365 este un motofierastrau pentru uz profesional. A fost dezvoltat in cooperare cu utilizatori profesionisti care lucreaza in cele mai solicitante conditii. Greutatea redusa si puterea mare fac ca acest motofierastrau sa fie extrem de versatil si potrivit pentru o multitudine de operatiuni forestiere.

Caracteristici Husqvarna 365:

  • Air Injection – Sistem centrifugal de curatare al aerului pentru o uzura redusa si un interval de service marit.
  • Carter din magneziu – Carter solid rezistent la turatii mari si exploatere profesionala care asigura un interval mare de service.
  • Ambielaj din trei piese – Ambielaj forjat din trei piese pentru rezistenta maxima in conditii grele de lucru.
  • LowVib – Amortizoare eficiente impotriva vibratiilor care ajuta la menajarea bratelor utilizatorului.
  • Pompa de ulei cu debit reglabil – O pompa de ulei reglabila ofera sinei de ghidaj si lantului cantitatea corecta de lubrifiere pentru fiecare sarcina.
  • Intinzator de lant montat pe laterala – Intinzatorul de lant montat pe laterala face operatiunea rapida si usoara.
  • Maner cu forma ergonomica – Maner frontal montat in unghi pentru o priza mai buna si o pozitie de lucru naturala.
  • Filtru de aer cu sistem de fixare rapid – Faciliteaza curatarea si inlocuirea filtrului de aer.

Cere Oferta

Produse similare