Husqvarna 5524ST

Husqvarna 5524ST

Prima zapada ne surprinde aproape intotdeauna. Cu frezele de zapada Husqvarna prima zapada devine o placere. Cu sistemul dublu burghiu/turbina de mare capacitate si starterul electric puteti uita de griji si sa va bucurati de anotimpul zapezii. Ca si celelalte freze de zapada de la Husqvarna, acest model dispune de evacuare in doua trepte. Motorul este construit astfel incat sa porneasca usor la temperaturi scazute, iar manetele de control sunt dispuse ergonomic, pentru o utilizare usoara. Reprezinta solutia ideala pentru spatii mari si zone publice.

Caracteristici Husqvarna 5524ST:

  • Sistem de evacuare in doua trepte – Zapada este introdusa in carcasa de un ax cu palete si apoi este evacuata prin jgheab de un ventilator de mare viteza.
  • Diferential blocabil – Ambele roti ale masinii se invart egal. Acest sistem impreuna cu un profil agresiv al anvelopelor asigura o tractiune foarte buna.
  • Viteza de deplasare variabila – Viteze de deplasare variabile, cu mers inainte si inapoi, controlata de o maneta de pe panoul de comanda imbunatateste manevrabilitatea si ofera performanta optima in conditii variabile.
  • Far cu bec halogen – Asigura o operare facila a utilajului chiar si atunci cand este intuneric.

Cere Oferta

Produse similare