Husqvarna 562 XP

Husqvarna 562 XP

Aceste motofierastraie sunt dotate cu motoare agresive pentru acceleratii rapide si productivitate maxima. Se adauga fiabilitatea si solutiile ergonomice ingenioase.

O putere de exceptie si mai putine emisii de la motorul X_Torq: motorul X-Torq asigura un consum de carburant mai mic si niveluri de gaze de esapament reduse, permitandu-va sa lucrati mai confortabil si mai economic. Acest tip de motofierastraie ofera mai multe caracteristici care va vor asigura rezultate mai bune cu mai putin efort, cum ar fi sistemul de curatare Air Injection, sistemul TrioBrake care asigura o functionare sigura si sistemul de amortizare a vibratiilor Low Vib.

Husqvarna 562 XP este conceput pentru taietori profesionisti si fermieri. Acest model beneficiaza de solutii inovatoare pentru operatiuni eficiente. Filtrul de aer si sistemul Air InjectionTM maresc intervalul de curatare intre reprizele de taiere si reduc uzura.Tehnologia motorului X-Torq ofera mai multa putere atunci cand este necesara, pana la 20% mai putin consum de carburant si cu 75% mai pune emisii.

Caracteristici Husqvarna 562 XP:

  • X-Torq – Furnizeaza un consum redus de carburant si un nivel al noxelor mai mic decat orice prevedere a normelor in vigoare.
  • AutoTune – Sistemul AutoTune ofera performante optime motorului, datorita reglajelor carburatorului complet automatizate. Nu se mai pierde timp pentru reglarea carburatorului. Acesta compenseaza variatiile in functionarea motorului date de diferentele de: altitudine/presiune, umiditate, temperatura, calitate a carburantului si gradul de infundare al filtrului de aer.
  • RevBoost – Acceleratie rapida si viteza mai mare a lantului pentru performante optime la curatarea crengilor.
  • Air Injection – Sistem centrifugal de curatare al aerului pentru o uzura redusa si un interval de service marit.
  • LowVib – Amortizoare eficiente impotriva vibratiilor care ajuta la menajarea bratelor utilizatorului.
  • Pompa de ulei cu debit reglabil – O pompa de ulei reglabila ofera sinei de ghidaj si lantului cantitatea corecta de lubrifiere pentru fiecare sarcina.
  • Fitru de aer cu sistem de fixare rapid – Faciliteaza curatarea si inlocuirea filtrului de aer.
  • Intrerupator combinat stop/soc – Comanda combinata soc/stop ajuta la pornirea motoferastraului si reduce riscul de innecare al motorului..

Cere Oferta

Produse similare