Husqvarna Automower 230 ACX

Husqvarna Automower 230 ACX

Tundere fara eforturi a gazonului pentru toate marimile de gazon. Gazonul perfect, fara muschi, este gazonul care este tuns frecvent. O masina robotizata de tuns gazonul tunde automat, non-stop, in orice conditii meteorologice, fara a fi supravegheata. Poate tunde pe teren dificil si pante pana la 35%. Cand intalneste un obstacol, se opreste si isi schimba traiectoria. De fapt, sistemul sau unic de taiere face ca aceste masini robotizate de tuns gazonul sa fie eficiente indiferent de conditii – iar o tundere frecventa presupune si o absortie mai buna a ingrasamantului. Gama vine in intampinarea diferitelor marimi de gazon cu modele pe baterie si un hibrid solar. Suprafata de lucru de pana la 3000 mp, 3 cutite pivotante, inaltime de taiere de 20-60 mm. Functie contor si blocare cu cod PIN.

Caracteristici Husqvarna Automower 230 ACX:

  • Incarcare automata – Robotul stie cand trebuie sa fie incarcat. In aceasta situatie revine automat la baza de incarcare
  • Fara emisii directe – Masina robotizata de tuns gazonul nu produce emisii nocive, fiind extrem de ecologica si perfecta pentru toti cei ce locuiesc in zone rezidentiale
  • Panou setari – Cu ajutorul panoului de setari masina robotizata de tuns gazonul poate fi personalizata pentru a se adapta la diferite gradini si preferinte.
  • Timer – Nu sunt necesare zile libere: masina robotizata de tuns gazonul este conceputa sa lucreze non-stop, fara a avea nevoie de vacante.
  • Antifurt – Masina robotizata de tuns gazonul Automower este prevazuta cu un sistem antifurt atent pentru a creste protectia masinii
  • Sistem unic de taiere – un sistem cu trei cutite pivotante care realizeaza taieri curate si care permite masinii sa functioneze non-stop.
  • Zgomot redus – Masina robotizata de tuns gazonul este alimentata de baterii si are o functionare silentioasa si discreta.

Cere Oferta

Produse similare