Husqvarna CTH 126

Husqvarna CTH 126

Cai de munca pursange pentru gradina. Chiar daca se comporta ca excelente masini conduse de tuns gazonul, tractoarele noastre de gradina sunt concepute pentru toate tipurile de lucrari de gradina. Si impreuna cu gama noastra larga de accesorii, este de lucru tot anul. Daca va doriti sa adunati iarba taiata, frunze si alte resturi, un tractor cu colector integrat este o alegere optima. Husqvarna CTH 126 este un tractor de gradina eficient si compact cu colector de iarba integrat, design inteligent si ergonomic. Usor de manevrat datorita constructiei sale compacta si a transmisiei hidrostatice actionata cu pedala. Modelele CTH dispun si de confortabila functie BioClip de pe scaunul operatorului.

Caracteristici Husqvarna CTH 126:

  • Utlizare simpla cu ajutorul pedalelor – Transmisia hidrostatica actionata cu pedala asigura obtinerea usoara a vitezei si controlul directiei. Prevazut cu pedale separate pentru mers inainte si inapoi.
  • Antrenarea electrica a cutitului – Cuplare simpla a lamelor de taiere datorita unui comutator electric accesibil de pe panoul de comanda.
  • Mese de taiere robuste – Mesele de taiere intarite si cu invelis special asigura o durabilitate si o rezistenta sporita la coroziune.
  • BioClip din scaun – Comutare simpla intre modul de colectare si modul BioClip prin intermediul unui dispozitiv de actioanre central de pe bord.
  • Utilizare pe tot parcursul anului – O gama variate de accesorii fac ca tractoarele Husqvarna sa fie versatile si utile pe tot parcursul anului. Aceste accesorii pot fi remorci, lame pentru zapada, maturi si multe altele.
  • Spatiu liber la picioarele operatorului – Sasiul cu spatiu liber la picioarele operatorului asigura o urcare si o coborare confortabila si usoara.

Cere Oferta

Produse similare