Husqvarna CTH 174

Husqvarna CTH 174

Cai de munca pursange pentru gradina. Chiar daca se comporta ca excelente masini conduse de tuns gazonul, tractoarele noastre de gradina sunt concepute pentru toate tipurile de lucrari de gradina. Si impreuna cu gama noastra larga de accesorii, este de lucru tot anul. Acest model este alimentat de motoare Kohler eficiente si fiabile, cu lubrefiere completa sub presiune si cu transmisie hidrostatica actionata cu pedala pentru o utilizare uniforma . Cu ajutorul accesoriilor, functie de necesitatile dumneavoastra, poate fi transformat in diverse sisteme de taiere. Mufa pentru BioClip este inclusa, iar deflectorul pentru evacuarea posterioara este disponibil ca accesoriu.

Caractersitici Husqvarna CTH 174:

  • Motor KOHLER Courage – Motor cu 1 cilindru, cu pompa si filtru de ulei.Puternic si silentios.
  • Air Induction – Sistemul inovativ Air Induction aspira aerul din jurul masei de taiere, marind debitul de aer si oferind o curatare excelenta a terenului. Aspira foarte bine frunzele si iarba rezultata in urma taierii.
  • Design compact – Forma compacta il face usor de manevrat in spatii inguste si de asemenea necesita spatiu de depozitare mic.
  • Transmisie hidrostatica operata de pedala – Viteza si sensul de deplasare sunt comandate cu ajutorul pedalelor, care permit soferului sa isi pastreze ambele maini pe volan pentru un control maxim.

Cere Oferta

Produse similare