Husqvarna CTH 224T

Husqvarna CTH 224T

O gama vasta de accesorii si o selectie incorporata de mai multe metode de taiere le confera tractoarelor noastre de gradina un grad excelent de utilizabilitate. Perfecte pentru ingrijirea eficienta a gazonului si diverse sarcini pe terenul dumneavoastra. Cand utilizati tractorul pentru tunderea gazonului, puteti alege intre trei sisteme de taiere – colectare, BioClip si evacuare – asigurand eficienta la taiere pentru orice gazon. Tractoarele Husqvarna pot fi prevazute cu remorci, dispozitive de imprastiat, dispozitive de evacuat zapada si multe altele. Acesta este un tractor pentru gazon profesional echipat cu motor Kawasaki in doi cilindrii. Eficient, cu colector integrat si sistem electric pentru golirea acestuia, acest model este ideal pentru lucrari solicitante si suprafete mari. Este usor de condus si de manevrat datorita transmisiei hidrostatice si a controlului directiei si al vitezei amplasate la indemana.

Caracteristici Husqvarna CTH 224T:

  • Utlizare simpla cu ajutorul pedalelor – Transmisia hidrostatica actionata cu pedala asigura obtinerea usoara a vitezei si controlul directiei. Prevazut cu pedale separate pentru mers inainte si inapoi.
  • Antrenarea electrica a cutitului – Cuplare simpla a lamelor de taiere datorita unui comutator electric accesibil de pe panoul de comanda.
  • Mese de taiere robuste – Mesele de taiere intarite si cu invelis special asigura o durabilitate si o rezistenta sporita la coroziune.
  • BioClip din scaun – Comutare simpla intre modul de colectare si modul BioClip prin intermediul unui dispozitiv de actioanre central de pe bord.
  • Utilizare pe tot parcursul anului – O gama variate de accesorii fac ca tractoarele Husqvarna sa fie versatile si utile pe tot parcursul anului. Aceste accesorii pot fi remorci, lame pentru zapada, maturi si multe altele.
  • Motoare Twin Kawasaki – Motoare puternice cu dublu cilindru cu lubrefiere completa sub presiune, pompa de ulei si filtru de ulei.
  • Cruise Control – Acest control va permite sa blocati masina la viteza respectiva si sa va odihniti piciorul.
  • Mai putine suprafete netunse – Tehnologia U-Cut faciliteaza efectuarea virajelor si tunderea in jurul obstacolelor, obtinand astfel mai putine suprafete netunse, o tundere si mai eficienta si o manevrabilitate imbunatatita.

Cere Oferta

Produse similare