Husqvarna RIDER 18

Husqvarna RIDER 18

Masinile Hisqvarna tip Rider sunt indubitabil masinile de tuns autopurtate de ultima generatie, in orice gradina. Puntea de taiere montata frontal are acces aproape oriunde, iar directia articulata furnizeaza manevrabilitate nemaintalnita si raza de viraj mica. RIDER 18 este construit in jurul unui sasiu mare, confortabil pentru operator, are transmisie integrala 4×4 care va ofera un maxim de tractiune pe suprafete alunecoase, precum noroiul si zapada. Asigura o capacitate mare de lucru, versatilitate si confort, o manevrabilitatea superioara datorita directiei articulate unice, toate aceste caracteristici incadrand utilajul intr-o clasa proprie.

Caractersitici Husqvarna RIDER 18:

  • Directie articulata unica – Sistemul unic de directie articulata permite rotilor din spate sa se plieze sub utilaj. Se obtine o manevrabilitate superioara, cu o raza de intaorcere minima.
  • Masa de taiere montata frontal – Aceasta ofera accesibilitate la colturi, sub banci, tufe etc
  • Sasiu robust – Toate masinile RIDER de la Husqvarna sunt construite utilizand o placa de otel cu grosime de 3 mm sudata cu precizie. Pentru a se obtine o rezistenta optima la coroziune, intregul cadru este acoperit cu un strat de pulberi.

Cere Oferta

Produse similare