Husqvarna RIDER PR 17

Husqvarna RIDER PR 17

Chiar si cel mai mare gazon va parea mic. Tunderea gazonului poate fi dificila si poate ocupa mult timp, mai ales daca gazonul este mare sau daca aveti multe obstacole de parcurs. Cu ajutorul unui Rider Husqvarna si al directiei sale articulate si al mesei de taiere montate frontal, combinatia de control, confort si eficienta va va permite sa va delectati in timpul conducerii. Si e greu sa gasiti locuri in care aceste masini nu pot ajunge. Este foarte potrivit pentru locurile inguste. Primul si singurul rider care poate indeplini sarcini pe o peluzã cu deschideri mai mici de 100 cm. Echipat pentru a obtine performantã, dotat cu servo directie si lift hidraulic, dar intr-un ambalaj compact. Modelul PR 17 se adreseazã clientilor profesionisti care doresc un rider pentru zone mici si inguste, accesibile in trecut doar cu masini clasice de tuns gazonul.

Caracteristici RIDER PR 17:

  • Manevrabilitate superioara – Sistemul uni de directie articulata permite rotilor din spate sa pivoteze sub masina. Rezultatul este o manevrabilitate superioara si o utilizare intuitiva, ceea ce inseamna ca puteti conduce fara probleme in jurul unor obstacole precum copacii si tufisurile.
  • Pozitia de service – O masa de taiere curata ofera intotdeauna cele mai bune rezultate la taiere.
  • Ridicare hidraulica pentru echipamente – Precizie si control de exceptie la actioanrea meselor de taiere si a altor accesorii.

Cere Oferta

Produse similare