Husqvarna ST 276EP

Husqvarna ST 276EP

Chiar si in cele mai dificile conditii, temperaturile cele mai joase si zapezile cele mai inalte, frezele de zapada Husqvarna sunt fiabile si de inalta capacitate si va permit sa controlati situatia. Designul robust, motoarele si rotile/senilele puternice ofera performanta profesionala si rezultate optime cu efort minim. Servodirectia face ca freza de zapada sa fie usor de manevrat, iar manerele incalzite. Cea mai puternica freza de zapada produsa de Husqvarna, cu un sistem de frezare-evacuare in doua trepte, dotata cu un motor Briggs & Stratton, demaror electric si servodirectie. Sistem de comanda cu levier cu o singura miscare pentru viteza de deplasare si evacuare.

Caracteristici Husqvarna ST 276EP:

  • Sistem de evacuare in doua trepte – Zapada este introdusa in carcasa de un ax cu palete si apoi este evacuata prin jgheab de un ventilator de mare viteza.
  • Diferential blocabil – Ambele roti ale masinii se invart egal. Acest sistem impreuna cu un profil agresiv al anvelopelor asigura o tractiune foarte buna.
  • Viteza de deplasare variabila – Viteze de deplasare variabile, inainte si inapoi, controlata de o maneta de pe panoul de comanda imbunatateste manevrabilitatea si ofera performanta optima in conditii variabile.
  • Manere incalzite – Utilizarea acestora este confortabila.
  • Demaror electric – Conectati utilajul la o priza de alimentare si porniti motorul prin simpla apasare a unui buton.

Cere Oferta

Produse similare