Husqvarna MZ 28T

Husqvarna MZ 28T

Tractoare construite sa va ajute sa profitati la maximum de gradinarit. O gama vasta de accesorii si o selectie incorporata de mai multe metode de taiere le confera tractoarelor noastre de gradina un grad excelent de utilizabilitate. Perfecte pentru ingrijirea eficienta a gazonului si diverse sarcini pe terenul dumneavoastra. Cand utilizati tractorul pentru tunderea gazonului, puteti alege intre trei sisteme de taiere – colectare, BioClip si evacuare – asigurand eficienta la taiere pentru orice gazon. Tractoarele Husqvarna pot fi prevazute cu remorci, dispozitive de imprastiat, dispozitive de evacuat zapada si multe altele. Este o masina de tuns gazonul fara limite de taiere. Sistemul de directie cu bracare zero ii perimite masinii de tuns gazonul Husqvarna MZ 28T sa se roteasca in jurul propriei axe, nelasand zone netaiate, iar mesele de taiere mari ii optimizeaza productivitatea. Aceste masini sunt perfecte pentru utilizatorii casnici si proprietarii de pamant care au de intretinut spatii de gazon mari si care necesita, de asemenea, confort si performanta.

Caracteristici Husqvarna MZ 28T:

  • Fara cercuri netaiate – Sistemul de directie de bracare zero ofera actionarea cu roti individuale, hidraulice si in acest fel o manevrare foarte precisa.
  • Tundere eficienta – Mesele de taiere eficiente, in combinatie cu o manevrabilitate exceptionala, inseamna o rapiditate si o usurinta inegalabila in tunderea gazonului.
  • Puncte de service cu acces usor – Intretinerea uleiului si a filtrului, componentele sistemului de actionare hidraulica, reglarea acestuia, sustemul electric si bateria sunt toate la indemana.
  • Cadru si roti rezistente – Cadrul si rotile robuste asigura durabilitate si o indoire redusa a sasiului.
  • Utilizare confortabila – Postura ergonomica a soferului cu o perspectiva excelenta asupra zonei de lucru si cu toate comenzile la indemana.
  • Antrenarea electrica a cutitului – Conectati cutitele cu usurinta datorita comutatorului electric accesibil de pe panoul de comanda.
  • Accesoriu colector – Pot fi pevazute cu un sistem de clocectare pentru o taiere curata.

Cere Oferta

Produse similare